Informació prèvia a la participació al Fem Matemàtiques 2015

  1. Abans de començar el desenvolupament de la primera fase del FM cada centre participant ha de decidir quina associació membre de la FEEMCAT vol utilitzar com a referència per la primera i, si escau, la segona fases.
  2. Cada professor/a responsable de la coordinació de l’activitat FM en el seu centre fa també d’interlocutor/a amb l’organització via correu electrònic. Totes les comunicacions amb els professors responsables dels centres es faran per correu electrònic, amb el coordinador de l’entitat de referència corresponent. Doneu doncs un correu electrònic vàlid ja que haureu de confirmar la preinscripció per correu electrònic.
  3. En cas que el centre o algun membre del professorat siguin socis d’alguna de les associacions de la FEEMCAT, la participació a l’activitat és gratuïta. En cas contrari caldrà abonar 30 € (per cada centre) al compte de la FEEMCAT: 2100 0435 56 0200190373 abans del 15 de desembre. Cal indicar en l’abonament o transferència bancària FM2015-NOM CENTRE com a ordenant de l’ingrés i enviar un missatge al tresorer de la FEEMCAT (tresorer@feemcat.org) confirmant que ja s’ha fet la transferència
  4. Desprès de la primera fase del FM, s’obrirà el termini per fer les inscripcions dels alumnes que hauran participat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *