Fase final al Cosmocaixa

Ahir dia 13 de maig vam celebrar, al Cosmocaixa, la fase final del Fem Matemàtiques 2023. 71 noies i nois i 63 mestres i professores vam gaudir d’una jornada fantàstica en un entorn ple de matemàtica i ciència.

Pel matí, la jornada va començar amb una breu rebuda a l’auditori i, seguidament, l’alumnat va realitzar la prova individual. En acabar vam sortir a la terrassa per gaudir d’un complet esmorzar per recuperar forces i fer-nos la foto de grup. Cap a les 12.00h l’alumnat dividit en dos grups, va poder fer una visita al museu i un taller on havien de crear un “robot pintor”, mentrestant, part del professorat es dedicava a corregir les proves o a muntar les bosses dels regals.

Després d’un deliciós dinar l’alumnat, en grups diferents als del matí, va fer la visita al museu i el taller de robots. Cap a les 16.20h a l’auditori va tenir lloc el gran espectacle de bombolles de l’Anton Aubanell i en Pol Landman. Quin fart d’aplaudir i de riure, i quines respostes més encertades les de l’alumnat! A les 17.00 van començar els parlaments d’en Manel Martínez (president d’ABEAM), de la Carme Vicens (presidenta de FEEMCAT), d’en Xavier Nolis (conseller de Sarrià-Sant Gervasi) i en darrer lloc de l’honorable conseller Josep González Cambray. Tothom va coincidir en la importància de gaudir i estimar les matemàtiques per aprendre-les. Seguidament es van lliurar els premis a l’alumnat amb millors puntuacions.

En acabar, els nois i noies premiats de 6è i 2n d’ESO es van reunir amb els professors que els acompanyaran a la olimpíada estatal que aquest curs es celebrarà a les illes Canàries.

No volem acomiadar-nos sense agrair a l’alumnat, al professorat, a les famílies i al personal del Cosmocaixa, la dedicació, l’esforç i la paciència abans i durant la jornada. Fins el curs vinent!

Aquí teniu el llistat dels premiats.

Notícies a la xarxa

Fotos de la jornada

Problemes de la prova individual

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *