Tercera Fase

La Tercera Fase o Fase Final, que se celebra sempre al voltant del dia 12 de maig, institucionalitzat com el Dia Escolar de les Matemàtiques, s’estructura com una jornada matemàtica, amb un component lúdic. És la final de tot Catalunya ja que hi participen tots els alumnes seleccionats a la segona fase de cada una de les associacions.

Cada any s’encarrega de la seva organització una de les associassions que formen la FEEMCAT. Properament us concretarem data i lloc.

Els tres primers classificats del nivell 6è d’EP quedaran seleccionats per representar Catalunya a la Olimpíada Estatal Aleví d’alumnes de sisè d’EP organitzada per la FESPM.

Els tres primers classificats del nivell 2n d’ESO quedaran seleccionats per representar Catalunya a la Olimpíada Nacional Estatal d’ESO d’alumnes de segon d’ESO organitzada per la FESPM.

Els tres primers classificats del nivell sisè de primària quedaran seleccionats per representar Catalunya a la Olimpíada Estatal Aleví d’alumnes de cinquè i sisè de primària organitzada per la FESPM. A Catalunya només es seleccionen alumnes de sisè, no hi va cap alumne de cinquè de primària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *