Tercera Fase

La Tercera Fase o Fase Final, que se celebra sempre al voltant del dia 12 de maig, institucionalitzat com el Dia Escolar de les Matemàtiques, s’estructura com una jornada matemàtica, amb un component lúdic. És la final de tot Catalunya ja que hi participen tots els alumnes seleccionats a la segona fase de cada una de les associacions.

Cada any l’organitza una de les associacions que formen la FEEMCAT. Properament us concretarem data i lloc.

Els primers classificats del nivell 6è d’EP quedaran seleccionats per representar Catalunya a la Olimpíada Nacional Estatal Alevín d’alumnes de cinquè i sisè d’EP organitzada per la FESPM.

Els primers classificats del nivell 2n d’ESO quedaran seleccionats per representar Catalunya a la Olimpíada Nacional Estatal Junior d’alumnes de primer i segon d’ESO organitzada per la FESPM.

Els primers classificats del nivell 4rt d’ESO quedaran seleccionats per representar Catalunya a la Olimpíada Nacional Estatal Juvenil d’alumnes de tercer i quart d’ESO organitzada per la FESPM.

2 comments

 1. Luis Gallese ha dit:

  Els alumnes de primer d’ESO no poden accedir a l’Olimpíada Matemàtica Nacional Junior encara que guanyin aquest concurs? Si és així, sabeu com els alumnes de 1er d’ESO poden accedir a l’Olimpíada Matemàtica Nacional Junior?

  • Oriol Liarte ha dit:

   Bon dia Luis,
   Els alumnes de 1r d’ESO no poden accedir a l’Olimpíada, només poden anar-hi els de 6è de primària, 2n i 4t d’ESO. De totes maneres, el concurs és una bona experiència pels alumnes, així que us animem a participar.
   Salut!
   Oriol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *