Fem Matemàtiques 2024. Lliurament de treballs.

En la primera fase, que es realitza a cada centre, hi pot participar tot l’alumnat que durant el curs 2023/2024 cursi en un centre escolar de Catalunya, en qualsevol d’aquests sis nivells: 5è d’EP, 6è d’EP1r d’ESO2n d’ESO, 3r d’ESO o 4t d’ESO.

Els nois i noies participants en aquesta fase ho faran en grups. Un grup pot estar format per 3 o 4 alumnes, tots del mateix nivell educatiu i del mateix centre. No hi ha limitació en el nombre de grups d’un mateix centre que vulguin participar-hi. Tot l’alumnat participant en aquesta fase rebrà un petit obsequi per haver pres part en l’activitat. Cada grup haurà d’elaborar un informe amb la resolució de cadascun dels 3 problemes on es farà constar, a part de les dades identificatives dels membres del grup, les estratègies, experimentacions, reflexions, càlculs, verificacions,… que s’hagin dut a terme durant el procés de resolució. Aquest informe estarà clarament explicat i amb una presentació acurada. A la portada, a més del títol FEM MATEMÀTIQUES 2024,  hi haurà de constar el nom i cognoms dels membres del grup i del professor, així com el nom del centre educatiu. Aquí teniu la plantilla de la portada que podeu fer servir.

El o la docent responsable de cada centre seleccionarà 1 o 2 informes per nivell, els més ben treballats, i els enviarà a l’associació en què s’ha fet la inscripció. La data límit d’entrega és el 23 de febrer de 2024. 

ADRECES PER LLIURAR ELS INFORMES DELS GRUPS CLASSIFICATS

Us demanem que compartiu en un drive o envieu l’arxiu en PDF de cada grup al correu de la vostra associació indicat en la taula següent.

És important que el nom de l’arxiu tingui l’estructura següent:

FM_CURS_ESCOLA_NÚMERO DE GRUP

AssociacióCorreu entrega de treballs
APMCMMontse Moliné i Cori Molas: fm.apmcm@gmail.com
ADEMGIMireia Güell: ademgi@gmail.com
APaMMsMiquel Maydeu: fm.apamms@gmail.com
ABEAMDiego Montero: femmatesabeam@gmail.com
LleimatOriol Liarte: femmateslleimat@gmail.com

Acabat el termini de tramesa dels informes, els/les responsables de cada associació organitzadora seleccionaran els millors informes de cada nivell i ho comunicaran als centres. L’alumnat dels grups seleccionats passarà a la segona fase.

2 comments

 1. Gemma Garcia ha dit:

  Bona tarda, tenim una consulta: l’informe amb la resolució dels problemes es pot fer en format digital?

  • Oriol Liarte ha dit:

   Bona nit Gemma,
   L’informe pot ser en format digital. L’heu d’enviar al mail de la vostra associació de referència.
   Salut!
   Oriol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *