RELAT DE LA FASE FINAL DEL FEM MATEMÀTIQUES 2017

Cornellà de Llobregat 13 de maig de 2017

Cap a quarts de 9 a l’institut Francesc Macià de Cornellà de Llobregat tot estava a punt per rebre alumnes, famílies i professorat,

Uns quants alumnes voluntaris van ser els encarregats de repartir els identificadors a tots els nois i noies i els professors i les professores. Les famílies que ho havien reservat tenien una visita gratuïta al mmaca, només els calia recollir el tiquet.

Junt amb l’identificador se’ls donava un post-it amb unes coordenades que calia enganxar en un panell on un cop complet es llegia FEM MATES 2017. Dins de l’identificador cada noi i noia tenia una peça d’un trencaclosques que permetia que els membres de cada grup, amb el que després haurien de fer les proves del matí i la tarda, s’ajuntessin i es coneguessin.

Després de l’esmorzar l’alcalde de Cornellà de Llobregat, el Sr.Antònio Balmón, ens va donar la benvinguda.

Mentre els nois i noies feien la prova individual, vigilats per uns quants dels professors acompanyants, vam repartir la resta del professorat entre totes les altres tasques a fer.

Una mica abans de les 12.00 i mentre uns quants mestres es quedaven a l’institut per corregir les proves individuals, uns altres amb els grups assignats, es van dirigir cap al mmaca mentre resolien unes quantes proves. Allà ens vam fer la foto de grup i de seguida ens vam desplaçar cap a l’escola Dolors Almeda on ens esperava un dinar boníssim.

Acabat el dinar vam tornar al mmaca on els grups van fer la 2a prova dins del museu. Un cop acabada i mentre uns altres mestres valoraven els resultats de les dues proves de grups, famílies i alumnes aprofitaven per construir les cúpules de Leonardo.

Cap a les 17.15 començava l’acte de cloenda on vam comptar amb la presència del Sr Aleix Gabarró Sust, representant de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Montserrat Pérez Lancho, representant de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, el Sr Manel Sol Puig, president de FEEMCAT  i la Sra Pura Fornals Sánchez, vicepresidenta del mmaca.

Després dels parlaments de cadascun dels representants, es van lliurar els premis al grup guanyador de totes dues proves i als guanyadors de les proves individuals.

Per acabar, els alumnes de 2n classificats per l’Olimpíada i les seves famílies van trobar-se un moment amb el professor que els acompanyarà aquest any, el Sr Jordi Comellas.

I quan eren prop de les 18.30 vam donar per finalitzada la fase final del FEM MATEMÀTIQUES 2017.

FINS EL PROPER CURS!

Aquí teniu les FOTOS DE LA JORNADA per si voleu fer-vos una idea més real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *