Fem matemàtiques 2016. Primera fase / Lliurament treballs

En aquesta fase, que es realitza a cada centre, hi poden participar tots els nois i noies que durant el curs 2016 / 2017 siguin alumnes d’un centre escolar de Catalunya en qualsevol d’aquests tres nivells: 6è d’EP, 1r d’ESO o 2n d’ESO.

Els nois i noies participants en aquesta fase ho faran en grups. Un grup pot estar format per 3 ó 4 alumnes, tots del mateix nivell educatiu i del mateix centre. El grup haurà de ser estable durant tot el desenvolupament d’aquesta fase. No hi ha limitació en el nombre de grups d’un mateix centre que vulguin participar-hi. Tots els nois i noies participants en aquesta fase rebran un petit obsequi per haver pres part en l’activitat. 

Cada grup haurà d’elaborar un informe amb la resolució de cadascun dels 3 problemes on es farà constar, a part de les dades identificatives dels membres del grup, les estratègies, experimentacions, reflexions, càlculs, verificacions,… que s’hagin dut a terme durant el procés de resolució. Aquest informe estarà clarament explicat i amb una presentació acurada. Aquests informes s’han d’enviar a l’associació en què s’ha fet la inscripció abans del dia 15 de febrer de 2016. També en aquesta data cal que ens hàgiu comunicat la participació definitiva del vostre centre al Fem Matemàtiques 2017. per això us demanem que ompliu el següent formulari segons l’associació amb la que participeu:  

FORMULARIS PER LA CONFIRMACIÓ DEFINITIVA DE PARTICIPACIÓ

APMCM  –   ADEMGI  –  APaMMs   – ABEAM   –  Lleimat

 

TRAMESA D’INFORMES

El tutor (indicat a la vostra preinscripció) rebrà un correu electrònic ( indicat a la vostra preinscripció) del vostre coordinador i us explicarà com ho heu de fer.

Associació Adreça Persona responsable e-mail
APMCM
Josep Lluís Cañadilla

INS Jaume Huguet

Creu de Cames s/n

43800 Valls.

Montserrat Robuster mrobuste@xtec.cat
ADEMGI Apartat de correus 835
17080 Girona
 Elisabet Saguer esaguer@xtec.cat
APaMMs Cliqueu per veure les adreces dels CRP on podeu lliurar els dossiers Miquel Maydeu apamms@gmail.com
ABEAM Facultat de Matemàtiques i Estadística (UPC)
A l’atenció d’ABEAM (FEM MATEMÀTIQUES 2015)
C/ Pau Gargallo ,5
08028 BARCELONA
Mireia López mireia.lopez@gmail.com
Lleimat INS La Mitjana A l’atenció d’Alba CarrascoC/ Vicenç Ximenis s/n25005-Lleida Maite Llovera mllover1@xtec.cat

Acabat el termini de tramesa dels informes, els/les responsables de cada associació organitzadora seleccionaran els millors informes de cada nivell i ho comunicaran als centres. Els alumnes dels grups seleccionats passaran a la segona fase.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *